Ben je onrustig of gespannen?
Voel je je moe of futloos?
Blokkades in de rug, nek en schouders?

Een massage is het perfecte cadeau om aan jezelf te geven. Het is het moment om helemaal tot rust te komen en je hoofd volledig leeg te maken.

Een massage stimuleert de afvoer van afvalstoffen en de doorbloeding waardoor je spieren gaan ontspannen en soepel aanvoelen.

Met warme basisolie en enkele druppels etherische olie wordt er langzaam ingewerkt op de spieren en de huid.
Er komt endorfine vrij in je hersenen en je ervaart een ontspannen en gelukzalig gevoel.

 

  • Hotstone massage: de zachte basalt stenen ontspannen de spieren extra waardoor er minder nood is aan diepe druk. Tevens geven ze een extra warmtegevoel doorheen het lichaam. Door de warme stenen stroomt er meer bloed naar de zones die behandeld worden, dat ontspant en verlicht de pijn.
  • Cranio sacraal therapie: een zachte behandelingsmethode waarbij de schedel (cranium) en het heiligbeen (sacrum) centraal staan. Vanaf ons hoofd tot en met ons heiligbeen zitten onze hersenen en ons ruggenmerg in een soort koker gevuld met vocht dat voortdurend door ons lichaam wordt vervoerd. Door de vloeiende bewegingen van dit vocht ondergaan schedelbeenderen, wervels en het heiligbeen minimale bewegingen, met het oog niet zichtbaar, maar wel voelbaar.
  • Ontspanningsmassage: het woord zegt het zelf, door zachte, lange bewegingen ontspannen je geest en je lichaam.
  • Chinese hoofd, nek en schouder massage: deze massage richt zicht op de meridianen die door het hoofd, de nek en de schouders lopen. Door de meridianen te activeren versnelt de bloedstroom in de aderen, wat zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen.
  • Vlindermassage: een zachte vorm van massage. Met de zachtheid van de vinger wordt een liggende acht gemaakt over de ruggengraat. Het repetitieve karakter van deze massage zorgt voor een diepe ontspanning en helpt om helemaal uit je hoofd te gaan.

Tijdens een massage komen verschillende technieken aan bod, ik volg mijn gevoel en ik voel wat jij nodig hebt.